Thumb Aankondiging Website

Dinsdagavond te gast...

Sterren Website

o.a. Yves Berendse, Robert van Hemert & Jan Paparazzi

Nederlandstalige volksmuziek is populairder dan ooit. In de top 50 van Spotify staan op dit moment zes nummers uit het genre. Waar komt deze populariteit vandaan? Dat bespreken we met Yves Berendse, Robert van Hemert, Bart Arens, Emilie Sleven en Jan Paparazzi

Mart Website

Mart de Kruif

Het Israëlische leger is vannacht begonnen met een grondoffensief in Libanon. Oud-commandant der Landstrijdkrachten, Mart de Kruif, vertelt vanavond bij #Eva wat hiervan de gevolgen zijn voor het conflict tussen Israël en Hezbollah.

Rutte Website

Wilma Borgman & Ron Fresen

Mark Rutte verruilt zijn Haagse routines voor een nieuwe rol als hoogste baas van de NAVO. Hoe gaat onze oud-premier zijn stempel drukken op deze topfunctie? Politiek verslaggevers Wilma Borgman en Ron Fresen onderzochten Rutte's carrière voor het boek 'Het Raadsel Rutte' en zijn vanavond te gast bij Eva.

Eva Website

Eva Hermans-Kroot

Eva Hermans-Kroot was 22 toen ze hoorde dat ze een ongeneeslijke vorm van longkanker heeft. Over het proces dat volgde vertelde ze al heel eerlijk via haar social mediakanalen en in de tussentijd schreef ze aan een boek waar ze deze week de laatste zinnen van op papier zette.