Donderdagavond te gast...

Politiek2 Website

Wouter de Winther, Amber Kortzorg en Angela de Jong

Vandaag verdedigt premier Dick Schoof de plannen van het kabinet op de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen. Hoe brengt hij het er vanaf? En wordt hij een beetje heel gelaten? We bespreken het vanavond bij Eva.

Andre Website

André Kuipers & Jet Berkhout

Als klein jongetje droomde André Kuipers van een leven in de ruimte: van lancering, tot het uitzicht op de aarde en het gewichtsloos zweven door de kosmos. Een fantasie die hij kracht bijzette door te luisteren naar zijn favoriete componist en goede vriend Vangelis. Filmmuziek en de kosmos lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. In André zijn regiedebuut 'BEYOND' komen de twee samen. Samen met radio-dj Jet Berkhout schuift hij aan.

Michaela Website

Stephanie Afrifa & Jolijn van Vugt

Van weeskind tot wereldbekende ballerina: Michaela DePrince heeft een ongelofelijk levensverhaal. Haar onverwachte overlijden schokte de wereld. We blikken terug op haar leven met Stephanie Afrifa, die haar drie jaar geleden mocht interviewen. En Jolijn van Vugt, die als 8-jarige met haar grote inspiratiebron mocht dansen.

Blof Website

BLØF

BLØF is al meer dan 30 jaar samen, maar blijft zichzelf opnieuw uitvinden. Vanavond speelt de band hun nieuwe single 'levenslang'.